Wie is Demy?

Hallo! Mijn naam is Demy Schunken. Op dit moment woon ik in het mooie zuiden van Nederland samen met mijn man, zoontje en veel te drukke kat. Bij Digital Green krijg ik de flexibiliteit om het drukke gezinsleven te combineren met een zinvolle baan. Als ik een vrije minuut over heb, maak ik graag muziek met vriend. Het is een geweldige manier om te ontspannen en plezier te maken.

 

Ik ben bij het Digital Green team gekomen als recruiter en ik richt me vooral op DevOps posities. Door mijn eerdere werkervaring als teammanager en mijn werk in de gezondheidszorg kan ik goed luisteren naar de wensen van kandidaten en samen met hen bepalen wat voor hen een mooie volgende stap zou zijn. Als recruiter heb ik het gevoel dat ik mensen echt help met hun toekomst. Ik ben de onmisbare schakel tussen de kandidaat en de opdrachtgever en kan van grote toegevoegde waarde zijn.

Wat ik leuk vind aan werken bij Digital Green is ons streven om duurzame en langdurige relaties op te bouwen met zowel onze kandidaten als onze klanten. Ik kan alle tijd nemen om iemand te leren kennen, wat vaak erg gewaardeerd wordt door de mensen met wie ik praat.

Get In touch

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met jou op. Je mag ook direct bellen!

Uw naam is niet ingevuld.Naam
Het telefoonnummer is niet geldig.Telefoonnummer
Het bericht is niet ingevuld.Bericht

Contact informatie