Wie is Janien?

Janien, medeoprichter van Digital Green, groeide op in het zuiden van Nederland, om precies te zijn in Heerlen.

Negen jaar geleden verhuisde ze naar Amsterdam om haar rechtenstudie af te ronden. Na haar afstuderen en enkele maanden van reizen, begon ze haar carrière als advocaat bij een gerenommeerd advocatenkantoor. In die periode werkte ze met plezier aan complexe zaken, altijd onder tijdsdruk. Het vermogen om belangrijke details snel op te pikken, goed door te vragen en altijd vooruit te denken werd hierbij sterk ontwikkeld.

Ze geniet volop van het leven en schuwt geen uitdagingen (zoals het proeven van insecten in China). Tijdens haar reizen ontdekte ze hoe inspirerend het is om nieuwe mensen te ontmoeten. Deze ervaring, gecombineerd met haar achtergrond als advocaat, stelt haar in staat om boeiende en diepgaande gesprekken te voeren met kandidaten.

Tegenwoordig woont ze in de Jordaan en kan ze elke dag lopend – vergezeld door haar hond – naar het kantoor op de Dam. Het ondernemerschap geeft haar een gevoel van vrijheid waar ze gelukkig van wordt. Daarnaast koestert ze het hechte team waar ze mee samenwerkt. Ze is dan ook trots op wat ze samen in korte tijd hebben weten te bereiken!

Get In touch

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met jou op. Je mag ook direct bellen!

Uw naam is niet ingevuld.Naam
Het telefoonnummer is niet geldig.Telefoonnummer
Het bericht is niet ingevuld.Bericht

Contact informatie