Wie is Janien?

Hey! Mijn naam is Janien, ik ben de medeoprichter van Digital Green. Ik ben opgegroeid in het zuiden van het land, in Heerlen welteverstaan. Zeven jaar geleden ben ik naar Amsterdam verhuisd om mijn rechtenstudie af te ronden. Na mijn afstuderen en een paar maanden reizen, ben ik als advocaat gaan werken bij een groot advocatenkantoor. In die tijd werkte ik met veel plezier aan complexe zaken en altijd onder tijdsdruk. Je leert om belangrijke details snel op te pikken, goed door te vragen en altijd vooruit te denken.

Ik geniet met volle teugen van het leven en ben niet bang om van alles uit te proberen (zoals het eten van insecten in China). Tijdens het reizen heb ik geleerd dat het heel inspirerend kan zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Dit, samen met mijn eerdere ervaring als advocaat, stelt me in staat om interessante en diepgaande gesprekken te voeren met kandidaten.

Tegenwoordig woon ik in de Jordaan en kan ik elke dag lopend – met hond - naar ons kantoor op de Dam. Zelf ondernemen geeft een bepaald gevoel van vrijheid en daar word ik gelukkig van. Daarnaast hebben we een hecht team dat fijn met elkaar samenwerkt. Ik ben dan ook trots op wat we in zo’n korte tijd met elkaar hebben weten te bereiken!

Get In touch

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met jou op. Je mag ook direct bellen!

Uw naam is niet ingevuld.Naam
Het telefoonnummer is niet geldig.Telefoonnummer
Het bericht is niet ingevuld.Bericht

Contact informatie