Wie is Kereshma?

Kereshma, een 33-jarige Amsterdammer die oorspronkelijk uit het gezellige Twente komt, heeft op haar 24e de sprong naar de grote stad gewaagd. Waarom? Simpelweg om te ontdekken wat het leven te bieden heeft. Opgegroeid in Haaksbergen, een klein dorp in het oosten, was de drukte van Amsterdam wel even wennen. Maar eerlijk gezegd, ze is blij dat ze de stap heeft genomen.

Ze houdt ervan om haar grenzen te verleggen en hard te werken. Toen ze slechts drie jaar oud was, ontvluchtte haar moeder Afghanistan om haar een beter leven te geven in Nederland. Kereshma is ontzettend dankbaar voor de kansen die ze heeft gekregen. Hoewel ze op school altijd achterliep op haar klasgenoten, heeft ze dat ruimschoots ingehaald door keihard te werken. Ze begon op het VMBO-T niveau, stapte vervolgens over naar de HAVO en wist uiteindelijk haar HBO-diploma te behalen.

Nu runt ze haar eigen succesvolle recruitmentbedrijf. Haar eigen levenservaring heeft haar doen beseffen hoe belangrijk het is om de juiste baan te vinden. Het geeft haar zoveel energie en plezier in haar werk.

Get In touch

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met jou op. Je mag ook direct bellen!

Uw naam is niet ingevuld.Naam
Het telefoonnummer is niet geldig.Telefoonnummer
Het bericht is niet ingevuld.Bericht

Contact informatie