Wie is Kereshma?

Aangenaam. Ik ben 30 jaar en woon met heel veel plezier in Amsterdam. Op mijn 24e heb ik het mooie Twente verlaten voor Amsterdam. De reden hiervoor? Heel simpel. Ik wilde ontdekken wat er te ontdekken viel. Ik ben opgegroeid in Haaksbergen, een dorp met 24.000 inwoners. Dan is Amsterdam wel even andere koek. Maar wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet.

Ik hou ervan om uit mijn comfortzone te treden en hard te werken. Toen ik drie jaar oud was, is mijn moeder gevlucht uit Afghanistan naar Nederland om ons een beter leven te kunnen geven. Ik ben ontzettend dankbaar voor de kansen die ik gekregen heb. Op school had ik altijd een achterstand op mijn klasgenoten. Maar door keihard te werken heb ik dat nu ingehaald! Ik heb VMBO-T gedaan en vervolgens ben ik de HAVO gaan doen, uiteindelijk heb ik zo mijn HBO-diploma weten te behalen.

En nu heb ik mijn eigen succesvolle onderneming in recruitment. Door mijn eigen ervaringen in het leven weet ik hoe fijn het is als je de juiste baan hebt. Het geeft ons zoveel meer energie en plezier in onze werkzaamheden.

Get In touch

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met jou op. Je mag ook direct bellen!

Uw naam is niet ingevuld.Naam
Het telefoonnummer is niet geldig.Telefoonnummer
Het bericht is niet ingevuld.Bericht

Contact informatie