Over Digital Green

Digital Green is een kleine en op kwaliteit gerichte recruitment agency. Bij ons draait het om flexibiliteit, betrokkenheid en het bouwen van duurzame relaties, terwijl we de dingen op een creatieve manier aanpakken. We hebben een flinke dosis IT-knowhow en beschikken over een uitgebreid en relevant netwerk. Met deze troeven kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect passen bij de behoeften van zowel onze klanten als de professionals die we vertegenwoordigen. Bij Digital Green laten we geen ruimte voor saaiheid - we gaan voor levendige samenwerkingen, waarbij we duidelijke afspraken maken en ervoor zorgen dat iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt.

Met onze pragmatische manier van werken streven wij naar succesvolle en langdurige samenwerkingen die waarde toevoegen aan alle betrokken partijen. Laat ons jouw professionele avontuur kleur geven!

 

Lees meer

Waarom dit werkt voor                  onze klanten

Onze werkwijze is succesvol voor onze klanten, omdat we een mix van flexibiliteit, betrokkenheid en een focus op langdurige relaties bieden. We zijn altijd in de weer om te luisteren naar onze klanten en zo op maat gemaakte oplossingen te bedenken, met één en hetzelfde aanspreekpunt. Met glasheldere afspraken en een oog voor kwaliteit, vinden we voor onze klanten de perfecte professionals die als een puzzelstukje in hun team passen. Bovendien laten we onze vindingrijkheid de vrije loop en maken we gebruik van ons uitgebreide kennisnetwerk in de IT-wereld. Zo toveren we steeds weer succesvolle matches uit onze hoed.

Digital Green heeft in de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd met IT professionals door heel Nederland. We weten hoe het in de markt beweegt en wij kennen onze professionals door en door. Ons netwerk zetten we graag voor onze klanten in!

Lees meer